arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Puss på Runes grav

Publicerad 2014-09-21 20:02:11 i Vardagligt,

Vi kom iväg till släktgården trots allt. Natten mellan ons-tor sov killarna en hel natt för första gången på flera månader och vi tog det som ett tecken :). Där har vi chillat, lekt med syssling och haft det allmänt lugn (?! Så gott det nu går med två 1-åriga yrväder) och skönt.
Resan upp (30 mil typ) gick finfint. Killarna sov förmiddagslur. Stannade och åt på ikea (föräldrarna tänkte att en torsdag fm, hur mkt folk kan det va?! Men oj vad mkt folk det kunde va! Läskigt som sjutton! Bacilleeeer!!!) och när vi åkte vidare sov grabbarna en sväng till och vips var vi framme.
Hemvägen tog vi på kvällningen när killarna skulle sova för natten. Förutom ganska täta uppvaknanden med killar som ville byta sovställning gick även det långt över förväntan och bjöd dessutom föräldrarna på sovmorgon till tjugo över åtta i morse!
Arvid har blivit så gosig! Tidigare har det mest varit Vincent men nu ska Arvid pussa och gosa helst hela tiden. Och gärna med brorsan. Så mitt på lilla Runes grav som bara blev 2 år, hade de ett väldans goskalas (bild lånad av moster Adina)

Härligt väder har vi haft också!

Härligt helt enkelt,

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2014-09-23 20:34:35

Hej!
Jag och min familj var på neo i Borås när du och en annan mamma var där och pratade med oss "boende" i april och jag vill bara säga TACK!! Det var ett så himla snällt, fint och bra initiativ. Det var verkligen skönt att få höra om att det faktiskt fanns ett framtida liv utanför sjukhuset.
Det kan du sova gott på i evigheter:)

Svar: Åh vad glad jag blir! Tack! Kul att ni uppskattade det! Precis det som var tanken. Det kan kännas lite främmande när man är där och då.. :) vad har ni för plutt/ar? Hur går det nu?
Ida Nylin Grendel

Postat av: Johanna

Publicerad 2014-09-24 13:12:18

Främmande är verkligen ordet. Men samtidigt kunde man inte hamnat på en bättre plats givet den situation man var i. Vi har en liten Ebba som snart är 6 månader (okorrigerat). En bestämd tjej på 5 kilo. Det har gått bra tycker jag. Förmågan att ha bra tålamod har verkligen utvecklats under denna resa. Så svårt att inte göra jämförelser med andra "normala" barn, men det är ju något som blir bättre med tiden.

Svar: Heja Ebba! Jag vet hur svårt det är att inte jämföra! Ja tålamodet.. :) skönt att ni haft en positiv upplevelse av neotiden trots allt!
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela