arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Ett par livliga nätter.

Publicerad 2015-07-23 20:16:53 i Vardagligt,

Förra veckan hade vi ett par evighetslånga läggningar och jobbiga nätter efter en period med bra sömn och något bättre läggningar. Jag undrade då vad de skulle lära sig den här ggn... 
Nu vet jag. Klättra. 
Alltså, ffa Arvid har ju klättrat en del innan men inte så mycket. Han har hållt sig till fåtöljerna mest. Och Vincent har kunnat ibland när han haft bra med ork. Men nu. Det går inte att lämna dem ensamma en sekund utan att de står på någon ostadig stol och pillar på stereon, dator, saltkar etc...  Sista två dygnen har varit svettiga. 
Peppar peppar så börjar de bli allt stadigare men även om de nu börjar få lite mer insikt och vett på hur de ska bete sig, så är deras balans inte alltid på deras sida. Ibland är det rena plockepinnet eller dominot med dessa två. Svårt att förstå för utomstående hur illa det faktiskt är med deras balans.. Men som sagt. Det artar sig! 
Men puh!
Klart att vi är överlyckliga för varje framsteg oavsett om det är ett halvår efter deras jämnåriga men nu börjar den där tiden som tvilligföräldrarna blir gråhåriga av! 
Och är det inte sina nya klättrings-skills de måste utmana så är det att öppna dörrar till höger och vänster, leka med nycklar och lås eller dra ur kontakter bakom möbler och försöka sätta i dem igen (i gamla oskyddade uttag). Ja jisses.
Underbara älskade barn! Detta trodde man knappt att man skulle få uppleva! Underbart!
Vad gör det väl att man nu inte ens kan gå ner i källaren och trycka på en maskin tvätt, eller gå på toa förrän ens partner kommer hem? Småpotatis i det stora hela! Vem behöver rena kläder egentligen liksom?!


Nya tider

Publicerad 2015-07-13 21:27:08 i Vardagligt,

Hur man åker 30 mil smärtfritt med två 2-åringar:

Pekbok och pussle i digitalt format. 
Vad gjooorde man innan smarta teknikens uppkomst? ;)

Sen har vi givetvis även tagit pauser för att sparka boll, leka på lekpark, gratulera nybliven 30+åring, sjungit sånger, läst böcker och det här vanliga men inget slår padda och smartphone om man vill döda tid.



Lyckan att vara två...

Publicerad 2015-07-10 23:08:17 i Vardagligt,



Grabbarna har sista månaderna äntligen börjat uppskatta varann och leka mer ihop. Som vi längtat! 
Dessvärre kommer bråk och skrik på köpet. Men det är det värt! ❤️

Nya möjligheter!

Publicerad 2015-07-09 11:55:22 i Vardagligt,

Idag fick killarna sand till sin sandlåda som de fick i present!
Som tur var sprang vi rakt ut för att testa för nu står regnet som spön i backen.
Skönt att ha något i trädgården som kan sysselsätta dem en stund!


Vi njuter av sommaren

Publicerad 2015-07-04 13:57:09 i Vardagligt,

Men så försiktigt det går i den starka solen. Killarna har varit gnälliga i dagarna två vilket känns förståeligt.. Vincent har dock kommit på att han gillar att bada :)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela