arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Som ett brev på posten

Publicerad 2014-10-20 20:12:02 i Vardagligt,

Så landade glasögonen i lådan idag!
Vincent bröt fullständigt ihop och fortsatte med små break downs under första timmen eller så. Sen vande han sig nog för de satt där de satt och han verkade inte ha ont av det. Några få gånger kände han försiktigt på dem men tog inte av sig dem.
Arvid däremot... Glasögonen satt på korta stunder om man underhöll honom till hundra procent så där lär vi hinna bli gråhåriga innan de får stanna på, men det är det värt! 
Han blev inte ledsen men såg väldigt fundersam och lite på gränsen ut ibland.  
Man undrar hur de upplever det. Klart att det blir helt annorlunda. 

Jag hoppas de vänjer sig snabbt.
Söta är de iaf!

Kommentarer

Postat av: Maramina

Publicerad 2014-10-21 16:35:23

Jisses vad gulliga de är! Men ändå, jag kan inte låta bli att tycka synd om alla barn som behöver glasögon. Jag vet ju själv hur jobbigt jag tycker det är med den begränsade synfält som glasögon ändå ger, samtidigt så är det ju underbart att man slipper se dåligt! Men som sagt var, dina killar är urgulliga med sina glasögon och jag håller tummarna för både er och deras skull att de vänjer sig snabbt! Och tänk vad mycket mer de kommer att uppfatta av sin omgivning! Varning för trötta killar det närmaste (pga alla nya intryck de får) samtidigt som de på sikt kanske blir piggare och gladare då det inte är så jobbigt för dom att hänga med och uppfatta saker

Svar: Klart man hellre sett att de sluppit men vad gör man liksom. Ja förväntar mig tröttare killar men har lnget märkt ännu efter första dygnet :)
Ida Nylin Grendel

Postat av: JZ79

Publicerad 2014-10-21 20:21:00

Supersöta!! Hoppas de vänjer sig snart..Kram på er!

Svar: Tack, det får vi tro! Kram
Ida Nylin Grendel

Postat av: Milla

Publicerad 2014-10-25 18:52:50

Supersöta :-). När dom är så pass små (åldersmässigt), hur ofta kommer dom få kolla synen?? Eller får ni en uppföljningstid och sedan beroende på den, veta hur täta kontroller det kommer bli?? Härligt när dom vänjer sig och kommer på att det där som sitter på näsan gör att man kan få uppleva mer av sin omvärld :-). All styrka till er allihopa, pojkarna och till er föräldrar :-)!! Kram!!

Svar: Jag vet faktiskt inte hur ofta. Vi har inte fått ngn tid sen vi fick glasögonen så vet inte alls faktiskt.. Inte ens en koll för att se så de sitter ok..
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela