arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Dagens vikt och läkarbesök

Publicerad 2014-10-08 13:20:35 i Vardagligt,

Arvid 9035g
Vincent 9070g

Därmed klarade vi "dagens mål" s

Dagens besök hos lungdoktorn var positivt! Hon tyckte det var mycket fina killar som utvecklas fint efter sina förutsättningar.
Både Vincent och faktiskt även Arvids lungor lät helt rena! Första ggn för Arvid! Hallelujah!
Vi fortsätter som nu med underhållsdos på inhalationer på Arvid och sätter in på Vincent vid tecken på infektion.
Båda killarna ska få influensavaccin och Arvid ska faktiskt även få mot rs-virus även i år. Vincent däremot är "för frisk" för att kvalificera sig. Det känns ju nervöst men bra att han är för frisk såklart :).
Flyga och gå till badhuset (på ej rusningstid) skulle kunna vara ok nu enligt doktorn. Däremot rekommenderar hon fortsatt väntan med öppna förskolan och snoriga dagisbarn, även de som är "bara" snoriga. Hon sa att det (såklart) är upp till oss föräldrar. Att en del väljer det sociala framför undvikande av infektioner men att killarna nog skulle må som bäst av att vara hyggligt infektionsfria ett år till för att nästa år ha större förutsättningar för att klara infektioner bättre. Däremot röstar hon för att umgås med barn utomhus. Så vi får försöka vara ute mer och umgås helt enkelt.
Det var nog det som sades på dagens besök. Hon skulle skicka remiss för lungfunktionstest också. Men det blir inte förrän i feb/mars någon gång. 

Här har noshörningen gått den hemska köttfärslavinsdöden till mötes...

Och två matmonster (till, det har ni ju aldrig sett innan eller så):



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela