arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Bildlös uppdatering

Publicerad 2014-05-12 10:04:15 i Vardagligt,

Sitter vid datorn och orkar inte lägga in några nya bilder.
Hur gick det då med den analkande förkylningen/tänderna?
Jo, otippat nog var det Arvid som, efter Vincents lite snuviga/hostiga förnatt/kväll, var ledsen heela natten i stort sett. Kunde bara sova gott om någon av oss föräldrar gick runt och bar på honom. Sitta och vagga dög inte heller. 
Sen igår på morgonen hade Arvid 38.3 i feber. Första febern. (allt har en första gång ;)
Eftersom det skulle komma finbesök och Arvid var tämligen hängig (dock mest förhöjd temp och trött, inte särskilt förkyld) fick Arvid och pappan åka till farmorn för lite lugn och ro (tro mig, när 7 tjejer samlas finns det inget "tyst och lugnt" ;). Vincent däremot var hur social som helst! 
 
I natt hade först Vincent det jobbigt med snor och hosta och när han väl kom till ro var det Arvids tur.
 
SÅ, summasumarum 3/4 nätter med obefintligt med sömn. Tvillinglivet är härligt. 
Inte blir det bättre av att mamman nu varit förkyld i 2 VECKOR och inte kunnat träna/röra på sig som hon behöver för att hålla humöret uppe och utan en tillstymmelse till tillfrisknande...
 
Vincent har en tand på gång uppe till höger. Svullet och rött. Hoppas den kommer igenom snart och att det är det som spökar. Även Arvid tuggar och tuggar så kanske kommer det strax efter även på honom.
Matlusten har varit nedsatt hos dem bägge sista dagarna, men inte så att mamman varit orolig. Och idag på morgonen gick gröten ner med en väldans fart.
 
Lite rörig update från sjukstugan som aldrig verkar ta slut.
 
Ok, slänger väl in en gammal bild istället då.. På lillplutten Arvid.
 
TÄNK.. att de snart fyller 1 år! Det är helt vansinnigt.. Jag kan liksom inte förstå det. Har mina barn varit sådär små och sköra? Och det för mindre än ett år sen? "vanliga" barn har ju galet stor utveckling på ett år och här dras det verkligen till sin spets...

Kommentarer

Postat av: Maramina

Publicerad 2014-05-12 22:11:14

Du tror inte att febern och förkylningen hos pojkarna åtminstone delvis beror på tänderna? E hade ofta lite feber och var lite småförkyld när hon fick sina tänder, om jag inte minns helt fel.
Oavsett, hoppas att ni alla blir pigga och krya snart!

Svar: Jo det kan mkt väl vara så!
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela