arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Trötta föräldrar och barnvakter.

Publicerad 2014-07-14 19:54:02 i Vardagligt,

Igår styrde jag och maken kosan mot Göteborg och en hotellövernattning. Hemma stannade grabbarna med mormor och farmor.
Störst besvär var det nog för mamma-hjärtat.
För när vi kom hem idag, ett dygn senare, blev killarna glada och se oss men sen var det inte så mycket mer med det. Snopet. Men skönt!
Klart det är roligare med två barnvakter som ger 200% uppmärksamhet än trötta föräldrar.
Så för en stund sen åkte en trött men nöjd (uppfattade vi) farmor och mormor hemåt till sitt för att "sova ruset av sig". Känns ju lite bra att det inte bara är vi som tycker det är krävande med två små :).

Vi föräldrar har ätit god mat, sovit i sköna sängar och spenderat hela semesterkassan på gekås. Med andra ord väldigt nöjda. Dock inte utvilade efter en dag på varuhuset.
 
Vet inte hur mycket jag skrivit de sista dagarna?! Arvid har iaf börjat ta sig framåt. Alltså inte rullandes utan på mage! När han hade barnvakt passade han även på att sätta sig upp själv! Två gånger!
Vincent lyckades nu på kvällen både sätt sig upp nästan från liggandes samt komma över i krypläge från sittande! Det händer grejer nu! Man både hoppas och bävar för att de snart ska kunna krypa ;).



Vi testar Ank-ansiktet som visst är poppis dessa dagar.. 

Igår kväll gick vi till en indisk restaurang. En av två i samma kedja i Gbg. För exakt (på veckan) ett år sedan satt vi på dess like med barnen på neo och ett liv i kaos. Inte trodde vi då att vi skulle ha det så bra idag! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela