arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Någorlunda rutiner...

Publicerad 2014-02-22 22:23:32 i Första tiden hemma,

Tja, varje gång vi får till något som liknar rutiner så ändrar sig killarna på ett eller annat sätt. Men våra dagar ser på ett ungefär ganska lika ut! 

Killarna vaknar vid halvåtta/åtta (Vincent brukar vakna o prata en stund när pappan går upp men tröttnar och somnar om när han inte får så mycket gensvar) och då går vi upp och byter blöja, tar på kläder, äter smakis gröt och mat(ersättning) (plus inhalationer o mediciner etc). Sen får mamman frukost. Killarna leker eller tar en powernap. (De varvar från dag till dag vem som gör vad i vilken ordning). Ibland kan vi ta en förmiddagspromenix efter frukosten. Sen är det lite matdags igen framåt tidig lunch. Därefter ska mamman ha i sig nåt med. Därefter är det lek eller promenad (beroende på om vi var ute på fm eller inte). Lite mat igen och sen en lite längre sovstund (de hade iaf det som rutin ungefär en vecka, men det verkar vara från dag till dag om man klarar av att sova längre än 10 min i sträck eller inte). 
Sen kommer pappan hem. Då blir det gos och lek. Lite mat för killarnas del och sen mat för föräldrarna.
Vid 19-snåret hade vi en period rutinen att gå på en promenad för att killarna var så gnälliga den tiden, men nu när de inte är lika gnälliga eller kan komma till ro och sova lite inne så blir det inte lika ofta..
Vid 20-snåret blir det kvällsmål och därefter ca 20:30-21 somnar killarna.

Mellan allt detta är det mer mat för killarna också eftersom de sällan äter ett helt mål på en gång.

Hm.. Ja, ungefär så..

Såhär kan det också gå när man är mega-trött och ska rapa efter maten...



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela