arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Frustrerad mamma till gosse med refluxbesvär

Publicerad 2014-02-13 10:07:02 i Första tiden hemma,

Stackars Arvids refluxbesvär har ökat igen. Det kommer upp mat eller magsaft mest hela tiden och ofta sätter han det i halsen, varpå han börjar hosta och får panik. Hostar han tillräckligt mycket kommer maten upp. Hela (!) målet!
När vi kämpar så med att få i barnen någorlunda med mat och så åker det upp igen, eller så sätter han i halsen hela tiden när han äter..
Jag lider så med honom. Tursamt nog så verkar han "bara" ha ont av det precis när han hostar/sätter i halsen, när kräkningen eller hostan gått över så är han sitt vanliga glada spralliga jag…

Dessa besvär, tillsammans med två små gossar som skriker om mamman försvinner ur rummet och kräver att få vara i famnen och lekas och pratas med och blir svartsjuka om man får vänta på sin tur har fått mamman att sista veckan bli alldeles matt och slutkörd.

Sådär matt så man på allvar funderar på att sälja dem 2 för 1 på tradera eller blocket.

Men det kommer lättare tider. Jag vet det. :) Och vi har fina stunder på dagarna också! Men oj vad man önskar att pappan varit hemma på dagtid! Stor eloge till ensamstående mammor!

Som grädde på moset råkade pappan åka till jobbet med delar av båda vagnarna i bilen. :) så när det blir för gnälligt finns inte promenadmöjligheten. Men jag försöker se det som en god anledning att stanna inne denna snöiga blåsiga torsdag! :)

Pust. Inte får ni någon ny bild heller, så jag bjuder på en gammal. En bild från tiden när killarna mest var glada och nöjda utan att behöva underhållas 24/7. :) Det var tider det ;) (fast man får å andra sidan så galet mycket mer tillbaka nu såklart).

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2014-02-13 22:21:08

Usch vad jobbigt dt låter med refluxproblematiken!! Stackars liten! O stackars mamman lite också! 😊
Men kämpa vidare, precis som du säger så blir det lättare.. Snart har du vant dig vid den nya skrikiga,svartsjukefasen också.. Det visar bara att de växer o blir mer o mer medvetna om vart de är o du är..😀 jag beundrar dig som kämpar med de två små samtidigt..jag tycker att det är kämpigt med en bebis emellanåt..
Kramar

Svar: Tack! Det ÄR jobbigt med en bebis med :)
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela