arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Bortskämd morsa

Publicerad 2014-02-04 07:21:41 i Första tiden hemma,

Är man bortskämd när killarna sovit från 21 till 07 och man gnäller över att de vaknat en h tidigare än vanligt?! ;)

Men försök själva gå upp en h tidigare, vanans makt är stooor :).

Ni som inte dricker kaffe, vad har ni för knep för att vakna till på morgnarna?

Bjuder på en bild där Arvid ser allmänt tokig ut men eftersom vi andra ser nästan normala ut så får han bjussa på det, one for the team liksom!


Kommentarer

Postat av: Anne

Publicerad 2014-02-04 16:54:26

Dusch! Hopp in i duschen, ta den tid du behöver. Visst, inte det enklaste när man har små, men gör ett försök. Kanske innan pappa åkt iväg till jobbet så att du verkligen får en chans till att vakna upp?

Eller så tar du en morgonpromenad så snart pojkarna är bytta, mätta och påklädda. Det är motigt. J-ligt motigt, särskilt vid dåligt väder, men man vaknar bra, och på något vis så får man mer energi för resten av dagen. Promenaden behöver inte heller vara så jättelång, huvudsaken är att det blir en. Och samtidigt så får du en av dina satta "måsten" avklarad och du känner att du har en sak mindre att stressa upp dig över under dagen. Och vet du, snart upptäcker du kanske att den där promenaden plötsligt är något skönt som kanske bara blir längre för varje vecka ;-)

Svar: Ja promenad hade varit en kanonide men jag fixar inte att släpa på drygt 30kg vagn i backarna utan frukost, plus att killarna ofta har en vaken period på fm (nöjd sådan) annars är jag som mest taggad för promenad på morgonen/fm..
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela