arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Gnag gnag

Publicerad 2014-12-19 23:34:50 i Vardagligt,

Vincent fortsätter vakna på nätterna helt förstörd. Inatt gick det bara inte somna om för lillstackarn även fast han får komma över till oss. Gav honom lite Alvedon i en spruta och efteråt tog han sprutan och gnagde freneeeetiskt på den i typ en kvart, sen kunde han somna. Det var så det nästan kliade i munnen på mig av att bara se (och höra) honom.
En uppetand har kommit igenom i ena hörnet sen flera dagar men resten är bara svullet och rött.
Hoppas att det ger med sig snarast!

Igår när vi var på sjukhuset för Arvids Synagis (sprutan mot rs-virus) tyckte han att lådan sköterskan ställde fram med leksaker var tvungen att inspekteras från insidan. Med de trasiga glasögonen på sned. Gullunge! 
Först nu när han haft trasiga eller inga glasögon på sig har vi märkt att han verkligen behöver och faktiskt även Vill ha dem. Han försökte trycka till dem hela tiden så de skulle sitta bättre.. 

Bilder lånade av moster Adina!



Idag har mamman röntgat onda foten, sen snabbt hem (men inte för snabbt som tur var när farbror blå stod med alkomätaren i högsta hugg) för att hämta familjen och vidare till sjukhuset för ett besök hos sjukgymnasten.
Hon tyckte ännu en gång att Vincent gjort framsteg vilket vi också ser!
Det var även första ggn utanför neouppföljningarna som hon träffade Arvid. Hon förstod vad jag menade med koncentrationsproblematiken. Det gick inte att få honom till i stort sett någonting. Dels för koncentrationen och dels för att han inte kan. Han är inte mogen nog rent motoriskt. Kändes lite snopet att Vincent faktiskt kan betydligt mer grejer än Arvid när det kommer till "finlir" när man hela tiden tänkt att Arvid är före för att han rör sig lättare. 
Nu inväntar vi neurologbedömning i slutet på januari så får vi se... Vi hoppas på omognad som de tar ikapp snart!
Efter sjukgymnasten bar det av till syncentralen för att laga glasögonen åt stackars Arvid! Äntligen! Tre hela dagar med trasiga bågar. hu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela