arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Veckovill

Publicerad 2013-09-16 19:16:31 i Neo-tiden,

Måndag eller lördag? Morgon eller kväll? Natt eller dag?
Vi gör samma sak dygnets alla timmar, oavsett dag. Lite märkligt känns det. Så van som man är att ha struktur och fyllda dagar i vanliga fall.

Dagen har varit lugn och genast är det där hoppet där igen. Dessutom har vi kommit överens med personalen om att lämna in killarna på sal inatt för att få igen lite förlorad sömn. Känns konstigt att lämna ifrån sig dem nu, men samtidigt skönt att veta att man faktiskt ska få sova lite sammanhängande. Kanske sista gången på, tja, lång tid...

Killarna börjar kräva mer och mer närhet (som att vi inte gosar mer eller mindre hela tiden ;). Men vem kan klandra dem?!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2013-09-16 21:35:37

Hur blir det med plingande och sömn vid hemgång? Kan en av er klara båda? Om ni har någon när och kär som ni litar på med barnen kanske ni kan, ev med hjälp av neo, träna dem på hela syrgas osv grejen... Så att ni eller en av er i alla fall kan få några timmars avlastning även hemma om det blir tufft? Ta hand om er.

Svar: det blir nog inte mkt bättre.. vi får nog både lära oss att klara oss en och en samt att ta mkt hjälp från nära och kära..
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela