arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Mr Skeptisk

Publicerad 2013-09-04 20:45:00 i Neo-tiden,

Vincent är fortfarande lite tveksam till nya saker (var god se bilden nedan). Men det här med vagnen verkade han acceptera ganska fort. Låg dock länge och tittade storögt men lågmält. Detta medan Arvid på några få röda vaggades till ro och sov gott tills vi kom in igen (inte för att föräldrarna vågade sig på någon längre sträcka, men iaf).
Det största problemet under promenaden var inte allt sjå med att få barnen uppkopplade och få rätt mängd syrgas på tuberna eller för den delen att få hela ekipaget ner i vagnen, utan att de portabla syre/-pulsmätarna inte är lika bra som de "fasta" som vi har inne på salarna, så det stod allt som oftast 50-60% i syresättning trots en rosig, fin och nöjd bebis.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2013-09-05 09:50:46

Kommer aldrig glömma vår första promenad! A (som egentligen va den stabila) börjar pipa, kollar på syresättningen som är bra, tänker att det kanske är O som piper, kollar på hans men inte den. Tillbaka på A och ser då att det är pulsen som går neråt väldigt snabbt! Panik!! (Min puls ökade nog till det dubbla!) innan vi inser att det är ju bara den runt foten som håller på att lossna... 😱😂

Svar: ja det är väldans nervöst kan man säga, men väldigt mysigt också! :) som "tur" är har man ju blivit lite luttrad så man kan ofta ganska snabbt avgöra om det är barnet eller tekniken som felar..
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela