arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Virvelvinden

Publicerad 2013-10-20 10:50:27 i Neo-tiden,

Försök ta fina stilistiska bilder med virvelvinden Vincent! Armar flaxar, tungan vevar och på nolltid kan man bli förbannad över huvudet som är tyngre än vanligt såhär på morgonkvisten. Betongmössan har nått Vincent trots hans ringa ålder! Stackarn!



I övrigt ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Försök sköta ett hem samtidigt som två små kräver TOTAL uppmärksamhet!
Våra ljuvligt lugna barn som personalen förundrades så över har bytts ut mot två viljestarka uppmärksamhetstörstande (alldeles underbara) och ganska arga/gnälliga bebisar.
Om det är för att de fått en ny miljö, ont i magen (känns som en stor del iaf) eller bara åldern som talar är svårt att säga. Som tur är så fortsätter de vara pigga och nöjda killar där emellan. Det är bara föräldrarna som är bortskämt ovana :).

Tredje natten hemma och vi börjar så smått känna oss redo för hemsjukvård. Bara tanken på att tillbringa fler nätter på sjukhus får det att knyta sig i magen...

Både föräldrarna och barnen smånyser och småsnörvlar sen någon dag tillbaka men inget ökat syrgasbehov och det blir, peppar peppar, inte värre så vi håller andan och hoppas att det stannar där. Hos föräldrarna är det nog viss allergi inblandat och killarna brukar bli lite snufsiga ibland så kanske nojar vi oss bara..

Kommentarer

Postat av: Carolina Å

Publicerad 2013-10-20 11:49:14

:) - jag får gratulera till ett rätt normalt tillstånd som småbarnsföräldrar! Hoppas att ni håller er friska o att ni får möjlighet att vara hemma (m hemsjukvård) fortsättningsvis oxå... KRAM

Svar: Tack! Ja det känns faktiskt så, normalt :)
Ida Nylin Grendel

Postat av: Catten

Publicerad 2013-10-20 12:15:51

Åh vad glad jag blir för er!
Allt blir bättre hemma och Arvid och Vincent ser ju helt fantastiska ut :)

Håller tummarna för fortsatt bra utveckling så ni slipper det jobbiga rummet på sjukhuset!

Svar: Tack!!!
Ida Nylin Grendel

Postat av: Nettan

Publicerad 2013-10-20 19:05:45

Håller tummarna att allt går bra!!! Killarna har verkligen växt och blivit stora!

Svar: Tack! Ja de är i jämförelse gigantiska :) (men ganska små ändå ;)
Ida Nylin Grendel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela