arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Historien om bröllopet...

Publicerad 2013-06-21 16:29:03 i Neo-tiden, Vardagligt,

Till en början var det tänkt att bröllopet skulle gå av stapeln i Augusti 2013. Det skulle bli ett stort musikkalas med flera band och många gäster. Hela släkten (släkterna) och alla vänner och bekanta.
Sen kom beskedet om graviditeten som var beräknad till slutet av September.
Vi funderade fram och tillbaka på hur vi skulle göra men kom fram till att det var nästan två månader kvar till beräknad födelse vid bröllopet och att det nog skulle gå bra.
Men då kom tvillingbeskedet. Både jag och Daniel (min sambo) insåg att jag skulle vara både tung och otymplig samt att risken för förtidsbörd är betydligt större hos tvillinggravida. Ekonomin var något annat som blev påverkat med besked om inte bara ett utan två barn. Det stora kalas vi planerat blev ohållbart.
Vi kom fram till att minska ner antalet gäster, dra ner på ambitionerna och göra något litet och intimt. Och dessutom lägga datumet i god tid före storlek på mage, ork eller för tidigt födda barn skulle bli ett problem.
Datumet blev satt till 25 Maj.
Halva släkten blev involverad på ett eller annat sätt, det var pynt och bakning och musikunderhållning osv osv.
 
Men så händer det där som man aldrig kan föreställa sig, som man inte tror ska hända just oss. Fem dagar innan bröllopet, gick vattnet (mer om den saken i inlägget om förlossningen). Så den tilltänkta bröllopsdagen tillbringades sängliggandes, tittandes på Veronica Mars och försök att inte tänka på vad som skulle hända om bebisarna fått för sig att komma just den dagen...
 
Personalen sa att det fanns par som gift sig på avdelningen men vi känner att så viktigt är det inte så att det inte kan vänta ett år eller två. Då kan ju grabbarna få vara med också ;).
 
Provsminkad av bästa Sara som skulle göra mig fin på bröllopsdagen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela