arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Bra dag trots snöpplig start.

Publicerad 2013-06-28 17:49:06 i Neo-tiden,

Vincent har dragit på sig en ögoninfektion och fått ögondroppar för det. Han har suttit hos mig 3 h men kom inte riktigt till ro mer än korta stunder. Om det var något särskilt som bekymrade honom eller om han "bara" var allmänt vevig var svårt att avgöra. Han höll syresättningen hyffsat väl och det plingade inte så mycket.
 
Arvid har skött sig fint resten av dagen. Fortsatt högt syrgasbehov och några snabba vändor neråt men han har hämtat sig själv och fort. Så sammanfattningsvis kan man säga att det varit en helt okej dag trots Arvids godmorgon-hälsning.
 
Båda killarna ser ut att bli rödblonda som morsan. Men Vincent kanske borde blivit eldigt rödhårig med tanke på hans temperament. Jag bävar för den dag han kommer i trotsåldern. Igår kväll hade pulsen gått upp och syresättningen gått ner och det plingade hej vilt. När personalen skulle kolla vad han gjorde låg han och sparkade och vevade med armar och ben och täckena långt bortsparkade och han grät och var arg som ett bi. Men så fick han sin älskade napp och blev nöjd igen! :)
Lille Arvid (som ju är större än brorsan numera) har inte riktigt samma temperament. Än. :) Han kräver dock uppmärksamhet på ett annat sätt än Vincent. Är man för långt borta och pysslar om Vincent eller personalen är i andra änden av salen så plingar han gärna, men mår alldeles förträffligt när de/vi kommer närmre. :) (högst sannolikt endast sammanträffande men roligt ändå).
 
Arvid trutar efter nappen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela