arvidochvincent.blogg.se

En blogg om två kämpar som föddes v.23+2.

Spännande värre!

Publicerad 2013-07-18 14:48:28 i Neo-tiden,

Håller just på att läsa senaste (tror jag) boken om kriminalinspektör Irene Huss. Som ni kanske vet, så utspelar sig dessa böcker i Göteborg
Har suttit med Arvid på förmiddagen och förtjust insett att jag numera kan relatera till platserna de skriver om. "aha thai-mat från Partille, stor fest i Sävedalen.. Osv" En av de misstänkta blev till och med mördad när han vårdades på Östra sjukhuset..

Döm om min förvåning och nervositet när vi kommer ut från sjukhusbyggnaden och det står två positionerade poliser utanför på varsin sida av ingången och ser ut att vänta på något.. Så där bistra ni vet.

Genast gick mina tankar till de kriminella mc-gängen som beskrivs i deckaren. Kanske ska någon av deras fruar föda barn??


Ja ja... Ni kanske egentligen tittade in för att ni ville veta hur det går för våra pojkar? Det är lugnt. Händer inte så mycket...

Föräldrarna tog en 5-kamp på Liseberg igår kväll. Undertecknad förlorade stort men vann iaf den viktigaste tävlingen. Rally!

Kommentarer

Postat av: Mimmi

Publicerad 2013-07-20 00:04:51

Vad härligt att läsa att ni faktiskt ser till så ni kommer ifrån sjukhuset ibland och gör roliga saker :) tänk om vi också kunde gjort det. Skönt att se att era killar växer också! Jag tycker det går fort uppåt nu. Finns många bilder som man kan känna igen lite grann också :) kram

Svar: Ja vi försöker verkligen och börjar bli bra på det.. annars hade man nog gått under.. kram
Ida Nylin Grendel

Postat av: Pauline

Publicerad 2013-07-20 08:10:31

Hej tänker på er ofta! Har nu virkat en 3 st bläckfiskar! Hoppas att allt går framåt och att ni kan få en stund för egentlig också. Många kramar!!

Svar: Tack. Härligt att du virkar! Det går sakta men säkert åt rätt håll..
Ida Nylin Grendel

Postat av: Pauline

Publicerad 2013-07-20 08:11:05

Egentid*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela